Over Man & Van

Introductie

Man & Van zorgeloze verhuizingen

Voor een goedkope verhuizing kunt u er voor kiezen om de verhuizers aan te vullen met eigen krachten (vrienden,familie) de verhuizing gaat dan sneller en dat scheelt u in de kosten. U regelt zelf alle verpakkingsmaterialen en pakt zelf de verhuisdozen in en uit.U monteert of demonteert zelf uw meubels. Wilt u dat wij de verhuisdozen in bruikleen komen brengen en een week na de verhuizing weer op komen halen tegen een aantrekkelijk bedrag dan is dat geen probleem.

Een team dat op elkaar is ingespeeld!

Het Team van Man & Van

Meubeltransport is bijvoorbeeld vaak een probleem voor bedrijven en importeurs, wij kunnen deze met vaak kleinere bussen afleveren en eventueel met onze verhuis lift service op elke locatie bezorgen en naar boven krijgen!

Opslag nodig voor lange of korte termijn?

Man & van Storage

Man and Van Storage is onze opslag loods in Lijnden, waar wij elke vorm van overslag kunnen bieden, u kunt uw spullen hier laten afleveren en dan door ons verder in elke gewenste plaats laten bezorgen.

vanaf 15 euro per maand

Waarom Man & Van

Betrouwbaar vervoer

Man & Van is al meer dan 25 jaar actief in verhuizingen. Onze ervaring stelt ons daarom in staat dat we altijd op tijd zijn. Bij Man & Van zijn geen verborgen tarieven je bent altijd op de hoogte hoeveel je moet betalen. Daarnaast zijn wij flexibel als het gaat om anuleren.

Hebben wij u overtuigd?

Maak dan snel een afspraak door op de onderstaande button te klikken en wordt
binnen een uur terug gebeld
Contact

Vaste tarieven

Er zijn geen verborgen tarieven je bent altijd op de hoogte hoeveel je moet betalen.

Annuleren

Wij begrijpen dat plannen kunnen wijzigen dat is dan ook de reden dat we geen annuleringskosten in rekening brengen.

Op tijd

Onze ervaring stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat we altijd op tijd aanwezig zijn.