Verhuislift

Introductie

Opzoek naar een verhuislift?

Onze verhuisliften zijn makkelijk te plaatsen, en kunnen tot 18 meter hoogte, dat is ongeveer de 4e verdieping van reguliere Amsterdamse panden. Indien het hoger is, kunt u dit even aangeven bij uw reservering en zullen wij een ladderlift sturen die tot de 10e verdieping kan!

Dus tot elke hoogte kunnen wij u verder helpen!

Bouwmaterialen omhoog liften, die teveel of te zwaar zijn om naar boven te tillen, geen probleem!

Enkele meubelstukken of bank, die toch niet via de trap omhoog kan, of te zwaar, wij kunnen snel, efficiënt maar vooral gemakkelijk u helpen!

Wel dient de verhuislift voor het raam geplaatst te kunnen worden waar het naar binnen moet en er geen obstakels zijn of dergelijke. Indien onze lift operator de lift niet door deze omstandigheden kan plaatsen dient u wel 50% te betalen van het uur tarief.

Verhuislift huren in  Amsterdam? Wij  beschikt over professionele, krachtige liften waarmee het verhuizen van grote of zware objecten van en naar een etage een fluitje van een cent wordt.

Geen beschadigingen aan uw trappenhuis of spullen, via onze verhuislift wordt verhuizen een stuk makkelijker! Bel 06 84868316 voor een reservering!

Verhuislift

89 euro incl. 21% btw
  • Inclusief lift bediende
  • Tot 18 meter hoog
  • Makkelijk te plaatsen
  • 79 euro per uur